Cyberrisico's verzekeren?

Wist u dat juist mkb’ers een aantrekkelijke prooi vormen voor cybercriminelen? Er valt bij hen namelijk meer te halen dan bij de gemiddelde consument, maar de meeste ondernemers hebben hun cybersecurity niet beter geregeld dan de gemiddelde consument!

De kosten voor een datalek bedragen gemiddeld genomen over alle bedrijven en sectoren € 182,00. Helaas hebben we het hier niet over de totale kosten per datalek maar over de kosten per record bij een datalek. Dit bedrag moet dus nog vermenigvuldigd worden met het aantal gelekte records. Met honderden, duizenden of zelfs tienduizenden klanten kan een datalek zodoende al snel een omvangrijke schadepost veroorzaken.

Heeft u uw computers nodig in het productieproces en zijn u medewerkers voor hun werk afhankelijk van de beschikbaarheid van ICT systemen. Heeft u uw website nodig om omzet te genereren? Is de webshop een belangrijke bron voor het genereren van omzet? Dan bent u mogelijk voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering sterk afhankelijk van ICT, maar wat als hier een probleem optreedt?

Cyber en Data Risks verzekering

Wij bieden daarom de Cyber en Data Risks verzekering van Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen aan. Deze verzekering, van verzekeraar Hiscox, biedt dekking tegen de gevolgen van cyberrisico’s. Wanneer er zich een incident voor doet kunt u rekenen op deskundige bijstand. Het incident wordt onderzocht, de eventuele beschadigde data en systemen worden hersteld en het omzetverlies wordt vergoed.

Met de Cyber en Data Risks verzekering is uw onderneming in één klap verzekerd tegen:

-Systeeminbraak;

-Diefstal van privacygevoelige gegevens;

-Gehackte telefooncentrale;

-Hacking;

-Afpersing;

-Omzetverlies door cyberaanvallen.

Zorg dat het niet te laat is en laat u adviseren. Wij helpen u hier graag mee! Wilt u een adviesgesprek of een offerte? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 038-3859393 of via mkb@boudesteyn.nl.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie