Wij zien u graag tijdens ons open huis van RegioBank Zwartsluis!

Na een lange tijd van voorbereiding én een zoektocht naar een fijne locatie zijn wij trots u deze uitnodiging te sturen! RegioBank. Een bank dicht bij u in de buurt!

Sinds maandag 2 oktober j.l. is RegioBank gevestigd in het mooie Zwartsluis aan de Handelskade 7. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee. Met een aantal dorpsgenoten hebben wij inmiddels kennis gemaakt. Wij kijken er ook enorm naar uit om met u kennis te maken en ons kantoor aan u voor te stellen. Wij vinden: ‘’een goede buur is beter dan een verre vriend!’’ En waar vele banken en verzekeraars vertrekken komt de RegioBank juist naar u toe.

Op vrijdag 27 oktober houden wij een open huis van 15:00 uur tot 18:00 uur.

Wij hebben deze middag de koffie klaar staan met wat lekkers maar u kunt ook komen genieten van een heerlijk hapje en drankje. De pizza oven treft u buiten om er voor te zorgen dat u niet met een lege maag thuis komt.

Deze middag kunnen de basisschoolkinderen hun kleurplaat inleveren voor de kleurwedstrijd. Hierbij zijn mooie prijzen te winnen!

Uiteraard vertellen wij u graag wat wij voor u kunnen betekenen en kunt u met al uw vragen bij ons terecht! Genoeg ingrediënten voor een mooie middag!

Wat mag u van ons verwachten?

U kunt ook zonder afspraak alle werkdagen bij ons terecht voor betalen, sparen, verzekering en hypotheekadvies. Zowel voor particuliere zaken maar ook voor het MKB bieden wij totaaladvies op maat. En u regelt het zoals u dat wilt. Alles onder één dak. En…….. de koffie staat altijd voor u klaar.

Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten én een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u samen met ons de goede keuzes maakt en een gerust gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

Wij zien u graag tegemoet om samen met ons de opening van Uw nieuwe RegioBank te vieren.

Met vriendelijke groet,

 

Team RegioBank Zwartsluis

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie