Verzekeringsadviseur MKB buitendienst

Wil jij in je werk ook graag meer bieden dan er wordt verwacht en wil je ook gaan voor een glimlach van onze zakelijke relaties? Dan ben jij wellicht die nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde collega die onze zakelijke relaties adviseert bij hun financiële zaken! Als Verzekeringsadviseur MKB ben je dagelijks aan de slag voor onze relaties.

Maak deel uit van ons team
Je werkt in een professioneel team van ongeveer 30 personen met ervaring en passie voor hun vakgebied. Met 7 andere collega’s ben jij wellicht de bemanning voor de verzekeringsafdeling. Zakelijk en particulier wordt op deze afdeling alles verzekeringstechnisch geregeld. Op de afdeling zal je zien dat iedereen elkaar helpt en stimuleert om zo succesvol mogelijk te zijn. Om je werk als Verzekeringsadviseur MKB perfect uit te kunnen voeren krijg je op alle mogelijke manieren ondersteuning vanuit Boudesteyn en de door ons geselecteerde verzekeraars.

Jouw uitdaging
Wij van Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen zijn persoonlijk, reageren zo snel mogelijk en staan klaar voor onze relaties. Daar ben jij je als buitendienst-verzekeringsadviseur (MKB) echt van bewust. Je streven dient in alle gevallen te zijn het belang van je relatie te dienen. Verder is je streven om dit zo goed en efficiënt mogelijk te doen. Je bent verantwoordelijk voor correcte contacten naar de diverse zakelijke relaties, zowel schriftelijk als telefonisch.

Service, Aandacht, Flexibel, Kwaliteit, Vriendelijk en Betrokken zijn onze kernwaarden. Hier ga jij volledig voor. Jouw doel is net als dat van ons dat je je relatie volledig wilt ontzorgen!

Jouw werkzaamheden:
-Het benaderd bestaande en toekomstige relaties proactief en geeft ze aandacht die ze verdienen. Dit kan zowel face-to-face, telefonisch als schriftelijk zijn.
-Jij denkt vanuit risico’s en weet precies wat er bij je klant afspeelt.
-Je treedt voor hen op als ervaren gesprekspartner met de juiste expertise.
-De administratieve afwikkeling van adviestrajecten. Je verzorgt en brengt offertes uit, licht deze toe en sluit vervolgens zelfstandig verzekeringen af.
-Met jouw hoge gunfactor zorg je ervoor dat je bij potentiele relaties aan tafel komt.
-Het aanspreekpunt voor onze relaties. Je bent de spil tussen onze relaties, onze MKB adviseurs binnendienst en verzekeraars.
-Het uitbreiden van je klantenportefeuille is jou op het lijf geschreven. Jij wilt graag nieuwe relaties voor Boudesteyn werven.
-Je bent op de hoogte wat er gaande is binnen je vakgebied in de zakelijke markt.
-Het signaleren van kansen op het gebied van cross- en upsell.

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen verwacht van jou:
-Je hebt een MBO+ of HBO werk- en opleidingsniveau.
-Je bent in het bezit van WFT Schade Zakelijk en WFT Inkomen.
-Je hebt e
nkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. 
-Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
-Je bent klantvriendelijk en bent resultaatgericht.
-Je bent een teamplayer.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Verder kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contactpersonen
Ingeborg Boudesteyn, i.boudesteyn@boudesteyn.nl of bel naar 038-385 93 93.

Patrick Schoeber, p.schoeber@boudesteyn.nl of bel naar 038-385 93 93. 

Meer in deze categorie:


Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie