Kwaliteit voorop

Boudesteyn is een gerenommeerd financieel adviesbureau. Onze organisatie heeft een team van specialisten voor particuliere- en bedrijfsverzekeringen, hypotheken en belastingadviezen. De specialistische kennis en ervaring is aanwezig om u op bovenstaande gebieden volledig van dienst te kunnen zijn. Ons kantoor opereert landelijk vanuit het Overijsselse Genemuiden. Het kantoor draagt onder meer het Keurmerk Financiële Dienstverlening.

Om de kwaliteit te waarborgen doet Boudesteyn veel aan opleiden van haar medewerkers. Door regelmatig veranderende wet– en regelgeving is het van belang tijdig op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor blijft de kwaliteit van advies gewaarborgd. De expertise die wij hebben opgebouwd, is verankerd in onze organisatie en vindt u terug in onze adviezen en dienstverlening. Uw specifieke wensen en persoonlijke omstandigheden, evenals de vertrouwensrelatie die wij met u onderhouden, staan hierbij centraal. Op een zeer persoonlijke manier kunt u bij ons terecht voor een gedegen advies en uitvoering van uw belangen.

In onze dienstverlening  streven we onder meer naar duidelijkheid, overzicht,  administratieve eenvoud, beheersbare kosten en juridische verantwoordelijkheid.

Boudesteyn beschikt tevens over uitgebreide kennis van de werkgeversproblematiek in diverse branches. Met een groot aantal bedrijven onderhouden wij langdurige en plezierige relaties, waarbij sprake is van een persoonlijke vertrouwensband. Op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden heeft u uw vaste adviseur en aanspreekpunt altijd bij de hand.

De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop. Om je meer inzicht te geven in onze professionele werkwijze, tonen wij je graag onze keurmerken, vergunningen en / of aanstellingen. 


Keurmerk Financiële Dienstverlening

Het keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financiële dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Hogere eisen dan de Wet op het financieel toezicht verplicht, vooral op het gebied van vakbekwaamheid en klanttevredenheid.
Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

 Kifid
Als je op een bepaalde manier niet tevreden bent over onze werkwijze of dienstverlening, vinden we dat uiteraard jammer. Wat ons betreft zouden we er graag met jou uitkomen. Maar mogelijk blijft er een verschil van mening bestaan. In dat geval is het voor jou prettig te weten dat wij zijn aangesloten bij het Kifid. Eventuele klachten kun je hier indienen. Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening zal jouw klacht altijd vertrouwelijk, deskundig en objectief behandelen.

 

Erkend Financieel Adviseur
Wij zijn trots op ons keurmerk Erkend Financieel Adviseur. Wij zijn professional specialist in alle facetten van het advies. Of het nou gaat om een startershypotheek, hypotheken voor doorstromers of het oversluiten van een hypotheek. Als erkend financieel adviseur beheersen we alle vormen van advies. We bieden oplossingen en zekerheid. Ook voor ondernemers. Ook als je een echtscheiding achter de rug hebt.

 

Advieskeuze
Als adviseur moet je ook kritisch op jezelf durven zijn. Daar hoort bij dat je klanten vraagt om zich eerlijk uit te spreken over jouw dienstverlening. Via Advieskeuze kun je ons een cijfer geven. Uiteraard hopen wij daarbij op een goede waardering, maar kunnen wij verbeteren, geef het aan ons door. 
Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie