Maatschappelijk betrokken

Bij Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen hebben wij sponsoring hoog op de agenda staan. Vanuit ons MVO-beleid leveren wij ieder jaar weer onze bijdrage aan het goede doel. We bieden met onze sponsoringsactiviteiten steun aan verschillende organisaties, verenigingen en evenementen in de regio. Zo zijn wij actief bij diverse sportverenigingen, evenementen, goede doelen en cultuuractiviteiten. Hieronder een aantal voorbeelden van organisaties die wij steunen.

SC Genemuiden 

Wij sponsoren het 8e elftal van SC Genemuiden. Wij zijn erg blij deze groep met allemaal positieve mannen te mogen helpen met sponsoring. Naast de tenues hebben wij het 8e elftal ook voorzien van presentatiejassen. Wij hopen op een langdurige en plezierige samenwerking met SC Genemuiden. Uiteraard wensen wij de mannen een succesvol en sportief seizoen toe.

 

Woord en Daad 
Woord en Daad verbindt vanuit Bijbels perspectief mensen wereldwijd in de strijd tegen armoede. Samen met partnerorganisaties in Afrika, Azie en Latijns-Amerika pakt Woord en Daad armoede aan. Wij doen met onze organisatie graag mee in de strijd tegen armoede.

Meko’74

Wist u dat korfbal de enige gemengde teamsport ter wereld is? Nergens anders leren jongens en meisjes op zo'n natuurlijke manier met elkaar om te gaan. Korfbal is een echte teamsport. Wij hechten veel waarde aan het teamgevoel. Bij Korfbalvereniging Meko’74 uit Meppel combineren ze sportiviteit en gezelligheid en dat is heel goed. Wij zijn daarom ook erg trots dat wij shirtsponsor zijn bij deze mooie club.

MSC Meppel

Bij MSC Meppel doen wij aan bordsponsoring. Hiermee proberen wij een bijdrage te leveren aan deze mooie club uit Meppel. Deze Meppeler Sport Club is opgericht op 10 april 1910. De club heeft dertig senioren-, dames-, en jeugdteams. Wij zijn erg content om bordsponsor te zijn bij deze club met een rijke geschiedenis.

 

Voetbalvereniging WVF
Sindskort, zijn wij goudsponsor geworden bij voetbalvereniging WVF. Als dank voor deze sponsoring hebben wij van de vereniging een fraai ingelijst shirt en een unieke bal ontvangen. Onze dank hiervoor. Met deze sponsoring hopen wij een mooie bijdrage te kunnen leveren aan deze mooie vereniging. 

CSV’28
Sinds mei 2016 zijn wij trotse hoofdsponsor van het Isaac de Groot Jeugdtoernooi bij CSV’28 uit Zwolle. Dit is een toernooi met ruim 170 deelnemende jeugdteams. De deelnemende verenigingen komen uit alle windstreken van Nederland om deel te nemen aan dit evenement. Wij zijn erg content met deze sponsorschap.

 

HC Zwolle

Bij HC Zwolle zijn wij Businessclub sponsor. HC Zwolle is een hockeyvereniging aan Het Hoge Laar in Zwolle. Het sportpark heeft een prachtige accommodatie en trekt veel animo van zowel jeugd als senioren die hun hobby komen beoefenen.

 

CliniClowns

Met de introductie van onze nieuwe website hadden wij een actie opgezet voor al onze klanten. Wij hadden op één van onze verzekeringspagina’s een CliniClown met  een actiecode verstopt. Klanten konden op zoek naar de CliniClown. Per ingevuld contactformulier doneerden wij twee euro aan de CliniClowns. Met deze campagne hebben wij een mooie bijdrage kunnen leveren aan het goede doel.


Oranjevereniging Genemuiden

Evenals voorgaande jaren wordt er een bustocht voor ouderen georganiseerd. Wij zorgen voor het gebak dat bij de koffie aangeboden zal worden. 

 

Stichting JohnStrijd

Met ons team Boudesteyn steunen wij actief Stichting JohnStrijd. Stichting JohnStrijd geeft en zorgt voor gezinnen die te maken hebben met kanker en te maken hebben met extra kosten als gevolg van behandelingen en medicijnen. JohnStrijd, maar ook Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen gaat voor kwaliteit van leven, op elk mogelijke manier. Samen staan we sterk tegen kanker. 

Wil jij ook een steentje bijdragen aan deze Stichting? Ga dan voor meer informatie naar: JohnStrijd.nl.

 

 Samenloop voor Hoop Zwolle

Op 26 en 27 mei hebben wij tijdens de Samenloop voor hoop, met ons Boudesteyn team,  meegelopen voor het goede doel. Wij hebben een bijdrage proberen te leveren aan de strijd tegen kanker. Wij zijn trots te kunnen melden dat wij een mooi bedrag hebben opgehaald voor de Samenloop voor Hoop Zwolle.

 

EP Stadshagenrun

Op 21 oktober 2017 waren wij trotse sponsor van de EP Stadshagenrun in Zwolle. Naast dat we het gesprek zijn aan gegaan met de bezoekers van dit mooie evenement, hebben wij met een deel van ons team  de 5 km gelopen. 

 

 Stichting Jarige Job
In de decembermaand hebben wij een actie opgezet waarbij wij iedereen hebben opgeroepen om sinterklaas- en kerstcadeautjes die ze dubbel hebben ontvangen of niet leuk vinden te doneren aan deze actie. Per ingeleverd cadeau hebben wij daar een cadeau bovenop gedaan. Uiteraard hebben wij zelf ook cadeautjes gedoneerd.

 

Contact voor sponsoring?

Heeft u een evenement of bent u op zoek naar sponsoren voor het goede doel of voor uw vereniging? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie