Over ons

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen is een gerenommeerd financieel adviesbureau, in 2000 gestart door huidig directeur-eigenaar Marcel Boudesteyn. Onze organisatie heeft een team van specialisten voor particuliere- en bedrijfsverzekeringen, hypotheken en belastingadviezen. De specialistische kennis en ervaring is aanwezig om u op bovenstaande gebieden volledig van dienst te kunnen zijn. Ons kantoor opereert landelijk vanuit het Overijsselse Genemuiden. Het kantoor draagt onder meer het Keurmerk Financiële Dienstverlening.

Wij geven u graag alle aandacht en ouderwetse service. Bij ons krijgt u koffie en een glimlach, vriendelijkheid is de norm. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs! Wij doen er alles aan om voor u de beste producten te selecteren tegen de scherpste prijs. Flexibiliteit zit in ons bloed. Wij doen wat we beloven en zijn betrokken bij onze relaties. Kom eens langs voor een bak koffie om dit zelf te ervaren. 

Wij gaan voor persoonlijk contact en het opbouwen van een gezonde relatie. Daarom kunt u altijd bij ons binnenkomen voor een bak koffie en financieel advies. Ook kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Wij denken altijd mee en zoeken naar de beste oplossing. 100% onafhankelijk en op maat!

U bent van harte welkom bij ons. 

 

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie