Visie Boudesteyn

Visie Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen is in 2000 opgericht door Marcel Boudesteyn. Inmiddels doorgegroeid naar een landelijke organisatie met vier vestigingen en ruim 25 specialisten met kennis en ervaring op het gebied van particuliere- en bedrijfsverzekeringen, hypotheken en belastingadviezen. Kennis, waarmee we andere mensen helpen hun geldzaken op orde te krijgen. 

Een team met een enorme drive om tot het uiterste te gaan. Een team waar Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen trots op is.

Onze kernwaarden:

  • Vriendelijkheid
  • Kwaliteit
  • Aandacht
  • Service
  • Flexibel
  • Betrokken

‘’Ook intern leven we onze kernwaarden na. We hebben bij Boudesteyn een platte organisatie, spreken elkaar direct aan, nemen honderd procent verantwoordelijkheid voor ons werk, delen verdriet en successen, zeggen wat er beter moet en kan. Door de verantwoordelijkheid die iedereen hier voor de klant en het werk voelt, wordt dit goed onderling geregeld en weet je van tevoren al dat het werk wordt overgedragen of in de avonduren wordt gedaan’’.

Wij zijn er voor onze relaties om hen te ontzorgen op alle financiële gebieden. Wij willen waardevol zijn voor onze relaties. Daarom denken wij mee. Onze relaties hebben de keuze om hun financiële zaken in onze handen te leggen. Men kan losse pakketten bij ons afnemen, maar natuurlijk ook alle financiële zaken bij ons neerleggen.

 

 

Meer in deze categorie:


Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie